Istoric

Istoric

Încă din anul 1991, soții Székely au intuit necesitatea oamenilor de a-și cumpăra îmbrăcăminte. Cea mai bună oportunitate li s-a părut de a iniția un business cu îmbrăcăminte second-hand, pentru a face față cererii pieței de după Revoluție.

Totul a început cu o dubiță plină de haine, un singur angajat și o mână de clienți. Dintr-un mic depozit pentru semințe, situat în localitatea Vlaha, judeţul Cluj, de unde a început afacerea, s-a ajuns mai apoi la un grajd pentru animale, care ulterior a fost reabilitat pentru a face față cererii pieței, făcând loc unei uzine de sortare a mărfii și unui depozit en gros de vânzări, în anul 2000. Afacerea s-a extins şi în localitatea Târgu Mureş, într-un depozit  de 2000 mp.

Din lipsa de spațiu, depozitul en gros a fost mutat din localitatea Vlaha în localitatea Someșeni, mai apoi într-un depozit mult mai mare în localitatea învecinată Apahida.

Abia în 2012 s-au reîntors acasă într-o hală special construită pentru nevoile Roseco în localitatea Vlaha.

Azi, în cadrul parcului logistic din localitatea Vlaha se află uzina de sortare și depozitul en gros sub un acoperiș de 6000 mp. Numărul de angajați a crescut la 170, iar clienții la fel de numeroși.

RoSeCo srl este membra a grupului Mendola Investment Group.