Despre_noi_1 RO

Compania ROSECO, depozit second hand, în cifre

 

28
21
200+
8k
170
600+
2750
28 de ani de experiență
21 tone/zi de materie primă prelucrată si reutilizată
200+ de tipuri de produse
8000 mp de spații de depozitare
170+ angajați
600+ clienți
13 tone/lună  de deseuri reciclate si valorificate
2750 containere de marfă

Despre_noi_2 RO

Istoric

Încă din anul 1991, soții Székely au intuit necesitatea oamenilor de a-și cumpăra îmbrăcăminte. Cea mai bună oportunitate li s-a părut de a iniția un business cu îmbrăcăminte second-hand. Pentru a face față cererii pieței de după Revoluție.

Totul a început cu o dubiță plină de haine, un singur angajat și o mână de clienți. Dintr-un mic depozit pentru semințe, situat în localitatea Vlaha, judeţul Cluj, de unde a început afacerea, s-a ajuns mai apoi la un grajd pentru animale. Acesta ulterior a fost reabilitat pentru a face față cererii pieței, făcând loc unei uzine de sortare a mărfii și unui depozit en gros de vânzări, în anul 2000. 

Afacerea s-a extins continuu din 1991, iar extinderea în țară a avut loc mai întâi printr-un depozit de 2000 mp în localitatea Târgu Mureş. Din lipsă de spațiu, depozitul en gros a fost mutat din localitatea Vlaha în localitatea Someșeni, mai apoi într-un depozit mult mai mare în localitatea învecinată Apahida. Abia în 2012 am revenit acasă, într-o hală special construită pentru nevoile Roseco în localitatea Vlaha.

Azi, în cadrul parcului logistic din localitatea Vlaha se află uzina de sortare și depozitul en gros sub un acoperiș de 6000 mp. Numărul de angajați a crescut la 170, iar clienții, la fel de numeroși, vin din România, Pakistan, Africa și alte țări. 


Despre_noi_3 RO

Cine suntem acum

RoSeCo srl este membră a grupului Mendola Investment Group. Importator de haine și materiale second hand pe piața românească, Roseco este situat în două locații din România prin depozite logistice. Unul în localitatea Vlaha din judeţul Cluj și unul în Târgu Mureș, fiind unul dintre cei mai mari reciclatori și vânzători de textile din România.

Centrul de sortare a fost proiectat pentru a încorpora cele mai eficiente sisteme de prelucrare și vânzare din industrie.

În medie, compania sortează și reciclează peste 420 de tone de textile pe lună. Fiecare produs este sortat manual de către personalul calificat din cadrul companiei.

Misiunea noastră:

În colaborare cu autoritățile locale și companiile de gestionare a deșeurilor, vrem să obținem soluții inovatoare cât mai eficiente pentru gestionarea deșeurilor. Înțelegem necesitatea de a identifica și implementa soluții sustenabile de reciclare a textilelor uzate. Înțelegem și suntem conștienți că trebuie să ne impunem o conduită responsabilă față de mediul înconjurător.

Ce facem

Compania s-a specializat atât pe import, sortare, reciclare și comercializare haine second hand,  cât și pe export en-gros și pe distribuție de textile. 

Viziunea noastră:

Vrem să devenim lideri absoluți pe piață în ceea ce privește standardele înalte de servicii și calitate. Optimizăm constant rutele de distribuție pentru a putea deservi şi satisface nevoile clienţilor noştri.

Filozofia Roseco:

Responsabilitatea față de mediu. Recunoaștem că acest lucru contribuie puternic la succesul pe termen lung al companiei. De aceea ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și dorim să fim un model demn de urmat fie prin produsele noastre, fie prin acțiunile noastre.


Despre_noi_4 RO

Produse

Dispunem de o gamă largă de produse second hand, de la calitate crema la vintage mix și pantofi second hand, dar și mixed rags și materiale reciclate.

...

Afla mai multe ...


Despre_noi_5 RO

Galerie photo

Aruncați o privire la fabrica noastră de producție...