Beneficii

Pentru cei care pornesc o afacere second hand…
Pentru cei care cumpără second hand…
Pentru afaceri și un parteneriat fără reproșuri, oferim garanții și câteva beneficii prin care să cunoști calitatea colaborării cu noi.
Un business de succes se recunoaşte după beneficiile mutuale care duc spre un parteneriat. Alege de mai jos o categorie şi descoperă beneficiile tale:

Cea mai variată gamă de produse

Datorită poziționării geografice, achiziționăm marfă second hand cu un cost redus. Prin noi, aveți TESTAREA CALITĂȚII. Adică oferim acces și posibilitatea de a testa calitatea mărfii de Occident de care noi dispunem constant din 1991 încoace. Compania noastră are un sistem de monitorizare a întregului proces de producție. De la recepția materiei prime second hand, aceasta trece prin sortare primară. Apoi sortare fină și până la produsul final, stocarea și livrarea mărfii second hand este un proces aflat constant în control.

Prețuri mici

Cumpărarea de stocuri mari ne asigură nouă diversitatea și clienților noștri prețurile competitive. Mai mult, oferim discount-uri la cantitate. Și oferim mai departe acest avantaj al costului redus, de la și către țările din vecinătate.

Promoții săptămânale

Beneficiază de discounturi și prețuri preferențiale pentru cantități mari, clienți recurenți și produse la ofertă. Avem săptămânal aproximativ 5 produse la ofertă. Asigurăm posibilitatea de a achiziționa produse second hand în sezon actual și contrasezon. Oferim posibilitatea de a alege dintr-un stoc imens de diferite sortimente de contrasezon. Dacă ai un magazin second hand, reducerile noastre înseamnă beneficii pentru tine. Alege din tone întregi de sortimente de sezon și contrasezon. Desigur, suntem alături de tine prin Consiliere personalizată și Call center. Pentru succesul tău, cele mai bune prețuri și promoții!

Consiliere personalizată

Oferim clienților noștri care își doresc să înceapă o afacere second hand în acest domeniu consiliere. Prin programarea pentru o discuție personalizată și o prezentare de produse de către un consilier dedicat și antrenat în acest domeniu, vă suntem alături pentru succes. Această consiliere înseamnă propunerea componenței stocului inițial și ajutor în setarea unei politici de prețuri adaptate pieței de desfășurare a activității. Luăm în considerare concurența și potențialul din zonă.

Livrări

Roseco vă pune la dispoziție două modalități de transport: prin reteaua proprie de distributie, pe rutele prestabilite sau prin curier (produsele ajung la tine în 24 de ore). Oferim transport terestru și maritim din portul Constanța de pe teritoriul României. Oferim încărcare directă din depozitul ROSECO, posibilitatea corelării și deservirii comenzii cu o rută deja existentă. Astfel asigurăm un cost de transport accesibil oricărui client. Clienților cu puncte de lucru care nu intră în ruta noastră de livrare oferim alternative de a organiza livrarea și transportul mărfii second hand prin curierat rapid contra cost.

Lideri de piață second hand

Cu o experiență ce pornește din 1991 în domeniul second hand al sortării îmbrăcămintei uzate, suntem un trendsetter  în domeniul textilelor. Firmă membră a Grupului Mendola Group, beneficiem de facilități logistice la costuri minime, ca să oferim prețuri competitive. Compania noastră operează două locații logistice în România.
– Sediul administrativ și depozit second hand Vlaha, județul Cluj.
– Depozit second hand la Târgu Mureș cu o suprafață totală de 8000 metri pătrați.
Asigurăm cele mai bune condiții de depozitare. Vânzarea hainelor second hand se face atât cu ridicata cât și cu amănuntul.

Siguranța calității prin sortare și depozitare

Pentru a menține calitatea produselor, marfa second hand se dezinfectează și dezinsectează. Rezultă astfel condiții optime de depozitare. Iar pentru a avea o calitate stabilă a mărfii second hand, indiferent de sezon, echipa noastră de control supraveghează procesul de sortare. Permanent și cu eficacitate, garantează astfel calitatea ridicată constantă în procesele de producție ce sunt îmbunătățite periodic.

Responsabilitate ecologică și socială

Compania noastră operează la cele mai înalte standarde ecologice din anul 1991. Bunăstarea socială joacă un rol important în misiunea noastră. În acest sens mai larg, exploatarea eficientă a resurselor materiale face față cu succes cerințelor de mediu și sociale a țărilor în curs de dezvoltare. Facilităm distribuirea acestor produse în zone defavorizate și putem adapta sortarea pe nevoile specifice acestor locuri. 

Call center

Avantajul pe care îl ai cu noi este că suntem constant în legătură cu tine. Oferim, ca avantaj față de alte companii și domenii, suport prin Call Center. Fără timp pierdut și cu consultanță de specialitate, întreabă și rezolvă tot ce ai nevoie pentru a reveni la a-ți construi succesul. 

Când începem afacerea ta second hand? Cu ce te putem ajuta azi?