Előnyök

A sikeres üzlet a partnerkapcsolathoz vezető kölcsönös előnyök révén ismerszik meg. Válasszon az alábbi kategóriák közül és fedezze fel előnyeit:

A legszélesebb termékkínálat

A földrajzi elhelyezkedésünknek köszönhetően alacsonyabb árakon jutunk hozzá a használt árucikkekhez. Mi biztosítjuk a MINŐSÉGELLENŐRZÉST. Vagyis hozzáférést és lehetőséget biztosítunk a nyugati árucikkek minőségének tesztelésére, amelyekkel mi 1991 óta folyamatosan rendelkezünk. A vállalatunk felügyeli, ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot. A használt nyersanyag átvételét követően sor kerül az elsődleges osztályozásra. Majd következik a finom osztályozás, és egészen a végtermék előállításáig a használt árucikkek tárolása és szállítása folyamatos ellenőrzés alatt áll.

Alacsony árak

A nagy készlet felvásárlása lehetővé teszi, hogy a mi számunkra változatosságot, ügyfeleink számára pedig versenyképes árakat biztosítsunk. Sőt, mennyiségi engedményeket is kínálunk. Az alacsony ár előnyét pedig felkínáljuk a szomszédos országoknak is.

Heti akciók

Használja ki és élvezze az akciókat és a nagy mennyiségek esetén felkínált kedvezményes árakat, a visszatérő ügyfeleket és az akciós termékeket. Hetente körülbelül 5 akciós terméket kínálunk. Lehetőséget kínálunk az aktuális és egyéb szezonok használt termékeinek beszerzésére. Lehetőséget kínálunk arra is, hogy egy hatalmas és változatos, az aktuális szezontól eltérő árukészletből válogasson. Ha Önnek van egy használtruha-kereskedése, kedvezményeink előnyére válnak.   Válasszon a több tonnányi szezonális és szezonon kívüli árukínálatból. Természetesen Személyre szabott tanácsadást is biztosítunk Önnek, illetve a Call center-ünk révén is rendelkezésére állunk. A legjobb árak és a legszuperebb kedvezmények az Ön sikeréért!

Személyre szabott tanácsadás

Tanácsadást biztosítunk azon ügyfeleinknek, akik használtáru-kereskedést szeretnének indítani ezen a területen. Lehetőségük van bejelentkezni egy képzett és lelkes tanácsadóval történő személyes beszélgetésre, illetve termékbemutatóra, ezáltal is elősegítjük a siker elérését. A tanácsadás keretén belül javaslatokat teszünk a kezdeti árukészlet összetételére vonatkozóan, illetve segítünk a tevékenység piacához igazított árazási politika kialakításában. Figyelembe vesszük a térségben tevékenykedő versenytársakat és a meglévő potenciált is.

Ingyenes szállítás

Ingyenes belföldi szállítás és kiszállítás az előre megtervezett útvonalakon.  Majdnem az ország egész területét lefedjük, Ön telefonon informálódhat a szállítás ingyenességét illetően. Szárazföldi és tengeri szállítást biztosítunk a konstancai kikötőből, Románia területéről. Közvetlen áruberakodást kínálunk a ROSECO raktárépületében, valamint biztosítjuk a megrendelés egy már meglévő útvonallal történő összehangolását és teljesítését. Így tudunk minden ügyfelünk számára elérhető szállítási díjakat biztosítani. Azon ügyfeleink számára pedig, akiknek a munkapontjai a kézbesítési útvonalunkon kívül esnek, alternatív megoldásokat biztosítunk: térítés ellenében, futárszolgálaton keresztül megszervezzük a használt áru szállítását és kiszállítását.

Piaci vezetők a használtruha-iparban

A használtruha-osztályozás területén 1991 óta folyamatosan felhalmazott tapasztalat révén divatdiktátorokká váltunk a textilipar területén. A Mendola Group csoport tagjaként minimális költséggel tudjuk a logisztikai lehetőségeket kihasználni, így versenyképes árakat kínálunk. Cégünk két logisztikai egységet üzemeltet Románia területén.
– Az adminisztratív székhely és a használtruha-raktár Magyarfenesen, Kolozs megyében található.
– Rendelkezünk egy használtruha-raktárral Marosvásárhelyen is, összesen 8000 négyzetméter felületet ölelve fel.
A legjobb tárolási feltételeket biztosítjuk. A használt ruhákat nagykereskedelemben és kiskereskedelemben egyaránt értékesítjük.

Osztályozás és válogatás révén történő minőségbiztosítás

A termékek minőségének fenntartása érdekében a használt árut fertőtlenítik és rovartalanítják, amely optimális tárolási feltételeket eredményez. A használt áru szezontól független stabil minőségének biztosítása érdekében pedig az ellenőrző csapatunk folyamatosan és hatékonyan felügyeli az osztályozási folyamatot, így biztosítva az időszakosan fejlesztett gyártási folyamatok jó minőségét.

Környezeti és társadalmi felelősségvállalás

Cégünk 1991 óta a legmagasabb ökológiai szabványoknak megfelelően működik. A társadalmi jólét küldetésünk fontos részét képezi. Ebben a tágabb értelemben az anyagi erőforrások hatékony kiaknázása sikeresen történik, megfelelve a fejlődő országok környezeti és társadalmi követelményeinek. Elősegítjük ezeknek a termékeknek a hátrányos helyzetű területeken történő forgalmazását, az osztályozást pedig ezen helyszínek sajátos igényeihez igazíthatjuk.

Call center

Avantajul pe care îl ai cu noi este că suntem constant în legătură cu tine. Oferim, ca avantaj față de alte companii și domenii, suport prin Call Center. Fără timp pierdut și cu consultanță de specialitate, întreabă și rezolvă tot ce ai nevoie pentru a reveni la a-ți construi succesul.
Când începem afacerea ta second hand? Cu ce te putem ajuta azi?