Despre_noi_1 Hu

A vállalat számokban

 

28
21
200+
8k
170
600+
2750
28 év tapasztalat
21 tonna feldolgozott és újrahasznosított nyersanyag naponta
13 tonna újrahasznosított és értékesített hulladék havonta
200+ terméktípus
8000 négyzetméter raktárfelület
170+ alkalmazott
600+ ügyfél
2750 áru-konténer

Despre_noi2 Hu

Történet

A Székely házaspár már 1991-ben is érzékelte az emberek ruházati cikkek vásárlása iránti vágyát. A legjobb lehetőségnek egy használtruha-kereskedés elindítását látták, amellyel kielégíthetik a Forradalom utáni piaci igényeket.

Minden egy ruhával tele furgonnal, egy alkalmazottal és egy maroknyi ügyféllel kezdődött. Egy kis Kolozs megyei, magyarfenesi vetőmagok tárolására használt raktárból, ahol elindították a vállalkozásukat, egy istállóba költöztek, amelyet később felújítottak, hogy eleget tudjanak tenni a piaci igényeknek, létrehozva egy áru-szortírozó üzemet, valamint egy nagybani eladási lerakatot is 2000-ben. A vállalkozást kibővítették, létrehozva egy 2000 négyzetméteres raktárhelyiséget Marosvásárhelyen.

Helyhiány miatt a nagybani lerakatot Magyarfenesről Szamosfalvára költöztették, majd a szomszédos Apahida helységbe egy sokkal nagyobb raktárba.

Csak 2012-ben tértek ismét haza Magyarfenesre, ahol egy speciálisan a Roseco szükségleteit kielégítő csarnokot építettek.

Ma a magyarfenesi logisztikai parkban található a szortírozó üzem és a nagybani lerakat is, összesen 6000 négyzetméteren. Az alkalmazottak száma 170-re emelkedett, az ügyfelek száma is hasonló mértékben szaporodott.

A RoSeCo srl a Mendola Investment Group csoport tagja.


Despre noi5 Hu

Rólunk

A Roseco vállalat egy családi vállalkozás, melynek főtevékenysége a használt ruha importja, szortírozása, újrahasznosítása és forgalmazása. A vállalat két helyen is jelen van Romániában, a Kolozs megyei Magyarfenesen, valamint Marosvásárhelyen, és az egyik legnagyobb textil-újrahasznosítással és –eladással foglalkozó cég vagyunk Romániában.

A szortírozási központunk úgy lett megtervezve, hogy a modern ipar leghatékonyabb feldolgozási és eladási rendszereivel tudjunk dolgozni.

Átlagosan a vállalat több mint 420 tonna textilt szortíroz és hasznosít újra egy hónapban. A vállalat képzett személyzete minden terméket kézzel szortíroz.

 

Küldetésünk:

Küldetésünknek érezzük, hogy a helyi hatóságokkal és a helyi hulladékgazdálkodási vállalatokkal karöltve újító és minél hatékonyabb megoldásokat találjunk a hulladékgazdálkodást illetően. Megértjük, hogy mennyire szükség van a használt textilek újrahasznosítására irányuló fenntartható megoldások azonosítására és alkalmazására. Megértjük, valamint tudatában vagyunk annak, hogy felelősségteljes viselkedést kell mutatnuk a környezetünkkel szemben.

 

Jövőbeli célunk:

Célunk az, hogy a minőséget és a magas szolgáltatási szabványokat illetően abszolút piacvezetőkké váljunk annak érdekében, hogy ki tudjuk elégíteni az ügyfeleink szükségleteit.

 

Gondolkodásmódunk:

Mindig szem előtt tartjuk a környezettel szembeni felelősségteljes viselkedést. Tudjuk, hogy ez nagyban hozzájárul a vállalat hosszú távú sikeréhez, ezért vállaljuk a felelősséget a tetteinkért és úgy a termékeink, mint a tevékenységeink által méltó példaképekké kívánunk válni.


Despre_noi3 Hu

Szortírozás

Szortírozó üzemünkben naponta 21 tonna nyersanyagot dolgozunk fel. A szortírozáson belül vannak olyan termelési folyamatok, amelyeket időről időre fejlesztünk, jobbá teszünk annak érdekében, hogy szezontól függetlenül egész évben stabil és állandó minőséget tudjunk biztosítani. Ezen folyamatok mellett van egy ellenőrző csapatunk is, amely folyamatosan ellenőrzi a több mint 200 terméktípus minőségét, amelyeket a nyersanyag szortírozása után kapunk.


Despre_noi_4 HU

Termékeink

Használt termékek széles választékát kínáljuk a krém minőségtől a vintage mix-ig és használt cipőkig, de kínálunk mixed rags ruhákat és újrahasznosított anyagokat is.


Despre_noi_5 HU

Galéria