Despre_noi2 Hu

Történet

A Székely házaspár már 1991-ben is érzékelte az emberek ruházati cikkek vásárlása iránti vágyát. A legjobb lehetőségnek egy használtruha-kereskedés elindítását látták, amellyel kielégíthetik a Forradalom utáni piaci igényeket.

Minden egy ruhával tele furgonnal, egy alkalmazottal és egy maroknyi ügyféllel kezdődött. Egy kis Kolozs megyei, magyarfenesi vetőmagok tárolására használt raktárból, ahol elindították a vállalkozásukat, egy istállóba költöztek, amelyet később felújítottak, hogy eleget tudjanak tenni a piaci igényeknek, létrehozva egy áru-szortírozó üzemet, valamint egy nagybani eladási lerakatot is 2000-ben. A vállalkozást kibővítették, létrehozva egy 2000 négyzetméteres raktárhelyiséget Marosvásárhelyen.

Helyhiány miatt a nagybani lerakatot Magyarfenesről Szamosfalvára költöztették, majd a szomszédos Apahida helységbe egy sokkal nagyobb raktárba.

Csak 2012-ben tértek ismét haza Magyarfenesre, ahol egy speciálisan a Roseco szükségleteit kielégítő csarnokot építettek.

Ma a magyarfenesi logisztikai parkban található a szortírozó üzem és a nagybani lerakat is, összesen 6000 négyzetméteren. Az alkalmazottak száma 170-re emelkedett, az ügyfelek száma is hasonló mértékben szaporodott.

A RoSeCo srl a Mendola Investment Group csoport tagja.