Roseco Open Days – evenimentul dedicat afacerilor cu textile second hand

Timp de 5 zile, între 25 și 29 februarie, la Vlaha, în județul Cluj, și-a deschis porțile pentru clienți cel mai mare depozit de sortare, reciclare, comercializare haine second hand și distribuție de textile din România. 

Săptămâna Sacilor Deschiși a inaugurat colecția de primăvară-vară pentru textile second hand. Dar în special a însemnat primul pas spre o comunicare mai directă cu clienții din industrie. Pentru prima dată, evenimentul a adus într-un cadru dedicat antreprenori cu afaceri în domeniul second hand, alături de echipa noastră de distribuție.


Ai o afacere în domeniul second hand? 

Te gândești să deschizi o astfel de afacere? 

 

Îți spunem de ce a contat Roseco Open Days și de ce nu trebuie să îl ratezi data viitoare 

Roseco  este unul dintre trendsetterii din industria de îmbrăcăminte uzată și prin acest eveniment se apropie cu încă un pas de viziunea sa de a dezvolta parteneriate cu multiple beneficii pentru clienții săi. 

În PLUS, acest eveniment le-a oferit clienților vechi dar și celor noi, care au răspuns invitației, ocazia de a deschide sacii. 

 

Și asta pentru a se convinge de calitatea produselor din noul sezon și de a discuta despre business.

Peste 80 de firme, adică peste 210 de persoane ne-au vizitat

Peste 70 de articole diferite prezentate și peste 600 de saci deschiși în timpul evenimentului. 

Peste 80 de relații de business, idei și păreri s-au schimbat între participanți și reprezentanții Roseco. 

Ne-am cunoscut și față în față, am deschis conversații, am deschis saci, am deschis împreună noi posibilități.

O noutate în domeniu și o premieră pentru Roseco, consultanții noștri și întreaga echipă au transformat depozitul central într-o expoziție a beneficiilor pentru afacerile cu haine și încălțăminte second hand. 

Începând cu următorul eveniment, îi așteptăm pe toți cei interesați de un parteneriat stabil și care au afaceri în domeniul second hand să ne viziteze cu ocazia săptămânii Sacilor deschiși. 

Să ia în propriile mâini controlul asupra succesului afacerii lor. 

Inspirați de viziunea grupului și de un viitor dedicat parteneriatelor

RoSeCo srl este membră a grupului Mendola Investment Group. Răspundem trendului de apropiere de client prin evenimente care aduc împreună oamenii din spatele afacerilor cu cei care lucrează constant la menținerea de standarde, livrări și stocuri. 

Faptul că atât de mulți clienți au răspuns invitației și chiar am semnat noi parteneriate în cadrul evenimentului, ne încurajează. 

Ne spune că antreprenorii din industria second hand apreciază deschiderea, organizarea și cunoașterea nu doar a ceea ce achiziționează, ci și a oamenilor care le sunt alături prin serviciile oferite de echipa Roseco. 

Beneficiile deja cunoscute, sau pe care le poți vedea pentru a decide startul colaborării, sunt aici. 

Iar începând cu acest eveniment care vrem să devină unul regulat, vă oferim un nou motiv să ne alegeți ca parteneri pentru a vă furniza stocurile necesare unei afaceri de succes. 

Să celebrăm împreună acel viitor!

Dacă nu ai putut ajunge la Open Days Cluj, la sediul din Vlaha numărul 22, atunci te așteptăm acum și la Mureș. În 26, 27 și 28 martie, colegii noștri deschid porțile în strada Budiului nr 68, Târgu Mureș.

Roseco deschide porți, deschide noi oportunități, iar dvs deschideți saci, noi parteneriate.

Împreună construim relații care să garanteze un business de succes în industria second hand. 

Roseco Open Days Cluj în cifre

5 zile de porți deschise și posibilitatea de a deschide sacii cu noua colecție

2750 containere de marfă în fiecare lună 

Zeci de noi clienți care ne-au ales ca parteneri

21 de tone de materie primă zilnic prelucrată

200 de sortimente în depozitele noastre. 

 

Și o nouă tradiție începută prin acest eveniment, care sperăm că va crește comunitatea, încrederea și beneficiile celor care ne vizitează. 


Pentru mai multe informații, consultanții noștri vă stau la dispoziție: 

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.