Home Top Hu

Mendola Group tag

Több mint havi 420 tonna feldolgozott nyersanyag

Magas ökológiai és környezetvédelmi szabványok

Szortírozás-szakértők

400+ terméktípus

8000+ nm raktárhelyiség

Több mint
25 év tapasztalat

Arrow
Arrow
Slider
 

Home_2 RO

Despre_noi_1 Hu

A vállalat számokban

 

28
21
200+
8k
170
600+
2750
28 év tapasztalat
21 tonna feldolgozott és újrahasznosított nyersanyag naponta
13 tonna újrahasznosított és értékesített hulladék havonta
200+ terméktípus
8000 négyzetméter raktárfelület
170+ alkalmazott
600+ ügyfél
2750 áru-konténer

Home_2 Hu

Termékeink

A Roseco az egyik legnagyobb romániai használtruha-előállító és egyben egy elérhető használtruha-raktár, melynek logisztikai és termelői székhelye Magyarfenes helységben, Kolozs megyében található, továbbá rendelkezik egy logisztikai egységgel Marosvásárhelyen is, összesen 8000 négyzetméter felületet ölelve fel.

Logisztikai létesítményeink úgy vannak kialakítva, hogy nagy mennyiségű nyersanyagot tudjunk feldolgozni, illetve hogy egy állandó jelleggel ellenőrzött és garantáltan nagyon jó minőségű végterméket állítsunk elő.

Három termékkategóriával és több mint 420 tonna havi előállítással a Roseco a használtruha-ipar egyik legnagyobb divatdiktátora.

Prémium minőség

Minőségi termékeket tartalmaz, a leggyakrabban használt ruházati cikkeken alapulva. Ezek enyhe használtságuk révén tűnnek ki, ugyanakkor még hordhatók.

Gazdaságos minőség

Olyan kevésbé modern vagy magasabb kopásmértékű termékek tartoznak ide, amelyek újraértelmezhetőek és újrafeltalálhatóak a folyamatosan változó divatnak köszönhetően.

Újrahasznosítható minőség

Ide tartoznak azok a termékek, amelyek nem felelnek meg a minőség szempontjából. Ezek a termékek egy újrahasznosítási folyamaton mennek keresztül, környezetvédelmi engedéllyel rendelkező raktárunkban. A pamut textil újrahasznosításával lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek ipari géprongy vásárlására.

Használt cipő

Öt különböző típusú használt cipő szortimenst kínálunk, nyári és téli szezonra osztva. Kiválasztásunk egy kétlépcsős válogatási eljáráson megy keresztül. Először eltávolítjuk a nem megfelelő minőséget és kategorizáljuk a köztes minőségeket, majd a prémium minőség egy újabb ellenőrzési formán megy keresztül a minőség biztosítása érdekében.


Home_5_1 RO

Recent Posts


Home_6 HU

Kapcsolat

 

Siet, vagy csak egyszerűen felkeltettük a kíváncsiságát? Szeretne többet megtudni a további előnyökről, amelyekben részesülhet?

HÍVJON MINKET

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

ÍRJON NEKÜNK