Noi suntem Roseco. Cel mai mare depozit de haine second hand din România.

         Paradisul hainelor, visul unei nopți cu stil, sau, cum ne place nouă să spunem, cel mai mare depozit de haine second hand din România, specializat pe importul, sortarea, reciclarea, comercializarea textilelor angro și pe distribuția acestora.

         Hainele au reprezentat mereu o preocupare majoră în viața omului, însă, impactul pe care industria modei îl are asupra mediului are un preț pe care unii și-l asumă sau nu-l cunosc, însă nu și noi!

         Industria modei este una dintre cele mai poluante din lume, afectând mediul înconjurător cu fiecare produs pe care îl realizează. Noi am înțeles necesitatea identificării și implementării soluțiilor sustenabile de reciclare a îmbrăcămintelor uzate și ne dorim să împărtășim cu toții aceste puternice valori, prin oferirea de consultanță, alegere și consiliere. Înțelegem și suntem conștienți că trebuie să ne impunem o conduită responsabilă față de mediul înconjurător. Avem autorizație de mediu. Respectăm legislația și normativele în vigoare privind protecția mediului și setăm trendul.

          Credem ca hainele au dreptul la o a doua șansă. Zilnic prelucrăm peste 15 tone de haine, din care cea mai mare parte se REUTILIZEAZĂ. Și pentru că nu dorim să contribuim la producerea de deșeuri textile care poluează apele și generează emisii de gaze dăunatoare mediului înconjurător, textilele rămase sunt reciclate și balotate și sunt trimise către clienții noștri externi. Deșeurile reciclabile sunt transportate de către firme specializate, autorizate cu mijloace de transport echipate special pentru acest tip de produs. O altă parte din textilele care nu se pot reutiliza, sunt transformate în lavete.

În ceea ce priveşte sistemul existent de gestionare a deşeurilor, toate echipamentele de sortare sunt modernizarea astfel încât colectarea selectivă și controlată a deșeurilor, valorificarea celor reciclabile și eliminarea celor nerecuperabile prin firme specializate și autorizate, se face la cele mai înalte standarde.

Dispunem de mașini de spălat și folosim doar detergenti omologați iar eliminarea sau valorificarea deșeurilor colectate/sortate se face doar de către persoane autorizate.

Alături de noi în, universul hainelor, avem o echipă cu peste 100 de persoane specializate în tot procesul de prelucrare și reciclare. Prin tehnicile de reciclare specializate, materialele textile sunt transformate în elemente ideale pentru viitoare articole vestimentare sau pentru a fi folosite în diferite industrii. Reciclarea și sustenabilitatea hainelor este mai mult decât o modă, este un stil chic ce ne oferă posibilitatea să fim unici, creativi și să ne exprimăm valorile și principiile prin vestimentație. Sună bine, așa-i?

 Preserve nature. Reuse. Create future.

         În afaceri precum și-n modă stilul se cultivă, se învață. Tocmai de aceea, noi alegem să le oferim clienților noștrii consiliere și ghidaj permanent în relizarea unei afaceri sustenabile. Responsabilitatea față de mediu contribuie puternic la succesul pe termen lung al companiei Roseco. De aceea ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și dorim să fim un model fie prin produsele noastre, fie prin acțiunile noastre și ne dorim să cultivăm acest lucru și clienților și colaboratorilor noștrii.

          Dacă îți dorești să pornești o afacere second hand, având un parteneriat fără reproșuri, noi suntem alegerea potrivită. De peste 28 de ani  punem accent pe parteneriate de lungă durată, suntem aproape de clienții noștri și le oferim cele mai bune soluții.

          În funcție de dorințe, sezon, și calitate, avem diferite categorii din care poți alege pentru afacerea ta.

– haine calitate cremă, I, economic

  • Categoria Crem – articole de calitate impecabilă, modernă, cu grad de uzură minimă.
  • Categoria I – articole de calitate foarte bună, la modă, cu grad de uzură redusă.
  • Categoria economic – articole de calitate purtabilă, mai puțin modernă.

          Pentru magazinul tău fizic sau online, te poți decide pe un sortiment (doar tricouri), un specific sau pe un mix de produse.

          Parteneri cu 2 depozite, în Vlaha, jud. Cluj și Târgu Mures, oferim colecții mixte sau încălțăminte second hand, stăm aproape de antreprenorii care ne aleg ca partener de drum în afacerile lor cu haine second hand de calitate și lucrăm la cele mai înalte standarde.

Deci, când începem afacerea ta second-hand?