Sunt vizitator

Toate beneficiile

Consiliere personalizată

Oferim clienților noștri care îşi doresc să înceapă o afacere în acest domeniu, posibilitatea de a se programa pentru o consiliere personalizată și o prezentare de produse de către un personal dedicat și antrenat în acest domeniu.

Planificare stoc inițial

Această consiliere înseamnă propunerea componenței stocului inițial și ajutor în setarea unei politici de prețuri adaptate pieței de desfășurare a activității, luând în considerare concurența și potențialul din zonă.

Livrare

Încărcare direct din depozitul Roseco, posibilitatea corelării și deservirii comenzii cu o rută deja existentă, astfel asigurând un cost de transport accesibil fiecărui client. Clienților cu punctele de lucru care nu intră în ruta noastră de livrare le oferim alternative de a organiza livrarea și transportul mărfii prin curierat rapid contra cost.

Firmă membră Mendola Group

Compania noastră este membră a grupului de firme Mendola Group. Prin apartenența la acest grup compania noastră beneficiază de facilități logistice la costuri minime, și cu o eficiență maximă.

Lideri de piață

Compania noastră este unul dintre liderii de pe piață și în mod cert un trendsetter în domeniul textilelor. Experiența noastră de peste 25 de ani în domeniu precum și angajamentele noastre privind sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător sunt toate niște atuuri în colaborarea noastră.

Prețuri competitive

Compania noastră are un sistem de monitorizare a întregului proces de producție, de la recepția materiei prime, trecând prin sortare primară și sortare fină, până la produsul finit, stocarea și livrarea acestuia. Având un control permanent asupra acestui proces, prețurile noastre sunt întotdeauna cele mai competitive de pe piață. Mai mult: în funcție de cantitatea achiziționată avem posibilitatea de a oferi discounturi.

Discounturi preferențiale

Discounturi și prețuri preferențiale pentru cantități de 10 tone / săptămână.

Transport

Transport terestru și maritim din portul Constanța de pe teritoriul României.

Testarea calității

Prin noi, aveți acces și oferim posibilitatea de a testa calitatea mărfii de Occident de care noi dispunem de peste 25 de ani.

Avantaje de localizare

Achiziționare de marfă de calitate cu un cost de transport redus datorită faptului că geografic, România se află în vecinătatea acestor țări.

Selecția produselor

Asigurăm posibilitatea de a achiziționa produse în sezon actual și contrasezon.

Sortimente de contrasezon

Asigurăm posibilitatea de a alege dintr-un stoc imens de diferite sortimente de contrasezon.

Depozitare

Pentru a menține calitatea produselor, marfa se dezinfectează și dezinsectează, rezultând astfel condiții optime de depozitare.

Responsabilitate socială

Bunăstarea socială joacă un rol important în misiunea noastră. În acest sens mai larg, exploatarea eficientă a resurselor materiale face față cu succes cerințelor sociale a țărilor în curs de dezvoltare. Facilităm distribuirea acestor produse în zone defavorizate, și putem adapta sortarea pe nevoile specifice ale acestor locuri.

Promoții săptămânale

În dorința de a asigura un flux optimizat și controlat al produselor, oferim clienților noștri promoții săptămânale. Pentru mai multe informații despre promoțiile actuale puteți accesa pagina prețuri sau să ne contactați telefonic prin Call Center.

Calitate controlată

Pentru a avea o calitate stabilă a mărfii indiferent de sezon, echipa noastră de control supraveghează procesul de sortare în mod permanent. Calitatea ridicată constantă este garantată de procesele de producție îmbunătățite periodic.

Beneficii logistice

Compania nostră operează 2 locații logistice în Transilvania: sediul administrativ și depozit la Vlaha, judeţul Cluj și un depozit la Târgu Mureș cu o suprafață totală de peste 8000 de mp, asigurând condiții de depozitare excelente. Vânzarea se face atât cu ridicata cât și cu amănuntul, și oferim livrare la domiciliu contra cost. Cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul sortării îmbrăcămintei uzate, compania noastră operează la cele mai înalte standarde ecologice încă din anul 1991.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!