Parteneriate de succes

Auchan și LaMajole – un parteneriat inițiat pentru a încuraja refolosirea articolelor vestimentare

Hainele au reprezentat mereu o preocupare majoră în viața omului, însă, impactul pe care industria modei îl are asupra mediului are un preț pe care unii și-l asumă sau nu-l cunosc, însă nu și noi! Noi am înțeles necesitatea identificării și implementării soluțiilor sustenabile de reciclare a îmbrăcămintelor și ne dorim să împărtășim cu toții aceste puternice valori. Înțelegem și suntem conștienți că trebuie să ne impunem o conduită responsabilă față de mediul înconjurător.

Roseco este principalul și unicul furnizor de îmbrăcăminte și încălțăminte a companiei LaMajole.

Credem ca hainele au dreptul la o a doua șansă și ne bucură foarte tare că putem susține economia circulară a hainelor. LaMajole împreună cu Auchan Romania, au inceput o frumoasa colaborare” O noua viata by Auchan “ deschizand magazine second hand în incinta Hypermarketurilor Auchan Romania. Misiunea este de a încuraja refolosirea  articolelor vestimentare și de a promova un stil de viață mai responsabil.

Responsabilitatea față de mediu contribuie puternic la succesul pe termen lung al companiei Roseco. De aceea ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și dorim să fim un model fie prin produsele noastre, fie prin acțiunile noastre și ne dorim să cultivăm acest lucru și clienților și colaboratorilor noștri.

Reciclarea și sustenabilitatea hainelor este mai mult decât o modă, este un stil chic ce ne oferă posibilitatea să fim unici, creativi și să ne exprimăm valorile și principiile prin vestimentație.

Cumpără responsabil! Bucură-te de noile ținute! Și nu uita că pentru a contribui la o planetă mai curată și nepoluată orice gest mic contează și contribuie la un întreg.

Spor la cumpărături!