Deschide un magazin

Cu Roseco alături, niciodată nu a fost mai ușoară deschiderea unui magazin de îmbrăcăminte second-hand. Echipă de consilieri dedicați, livrare door-to-door, planificare stoc inițial – iată numai câteva puncte tari a companiei noastre. Vă rugăm să consultați lista întreagă de beneficii mai jos.

Motive să ne alegi pe noi:

Consiliere
personalizată

Oferim clienților noștri care îşi doresc să înceapă o afacere în acest domeniu, posibilitatea de a se programa pentru o consiliere personalizată și o prezentare de produse de către un personal dedicat și antrenat în acest domeniu.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!

Planificare
stoc inițial

Această consiliere înseamnă propunerea componenței stocului inițial și ajutor în setarea unei politici de prețuri adaptate pieței de desfășurare a activității, luând în considerare concurența și potențialul din zonă.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!

Livrare

Încărcare direct din depozitul Roseco, posibilitatea corelării și deservirii comenzii cu o rută deja existentă, astfel asigurând un cost de transport accesibil fiecărui client. Clienților cu punctele de lucru care nu intră în ruta noastră de livrare le oferim alternative de a organiza livrarea și transportul mărfii prin curierat rapid contra cost.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!

Facilităţi logistice

Compania noastră deţine propria flotă de maşini de transport prin care putem asigura o livrare promptă şi sigura clienţilor noştri la costuri minime, și cu o eficiență maximă.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!

Lideri de piață

Compania noastră este unul dintre liderii de piață și în mod cert un trendsetter în domeniul textilelor. Experiența noastră de peste 25 de ani în domeniu precum și angajamentele noastre privind sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător sunt toate niște atuuri în colaborarea noastră.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!

Prețuri
competitive

Compania noastră are un sistem de monitorizare a întregului proces de producție, de la recepția materiei prime, trecând prin sortare primară și sortare fină, până la produsul finit, stocarea și livrarea acestuia. Având un control permanent asupra acestui proces, prețurile noastre sunt întotdeauna cele mai competitive de pe piață.

Aveți întrebări suplimentare?
Contactați-ne!